Food


Voedingsadvies

Probleem? 

50 % van de Belgen hebben overgewicht. En toch is iedereen steeds meer en meer bezig met zijn uiterlijk en gezondheid. Instagram staat vol foto’s van gezonde receptjes, mealprepping, fitnessfoto’s,… Waar loopt het dan verkeerd? 

Te weinig tijd?

Talloze kookboeken met “gezonde recepten” worden uitgebracht maar spreken elkaar vaak tegen. Het wordt moeilijk, wat is gezonde voeding nu juist? Moeten we nu koolhydraten schrappen of niet? Welke sport moet je dan uitoefenen? We hebben allemaal steeds minder en minder tijd. Maar gezondheid is iets waar je tijd voor moet maken. Bekijk maar eens je schermtijd en geloof me, je hebt wel wat tijd…

Oplossing

Met dit alles wil ik je terug op weg helpen. Je aanleren wat gezonde voeding is en hoe je dit kan toepassen in je dagelijks leven. Dankzij mijn wetenschappelijke opleiding wil ik je duidelijk maken hoe alles werkt en waarom. 

Ik kan je helpen bij afslanken, sportvoeding of kindervoeding. Voor meer sportadvies zelf, verwijs ik je graag door naar www.3d-fit.be

Werkwijze

Aan de hand van een kennismakingsgesprek, een voedingsanamnese en lichaamsanalyse gaan we samen op zoek naar het voor jou best passend voedings- of dieetadvies. We stellen een doel op die voor jou haalbaar is en werken hier naartoe aan de hand van een persoonlijk voedingsplan met bijhorende recepten. 

Ligt de focus bij jou niet op gewichtsverlies maar streef je vooral naar een gezondere levensstijl? Vind je het ook zo moeilijk om te kiezen voor echte gezonde voeding uit al die mogelijkheden? Ik leer je hoe je met een kritische blik zelf kan kijken naar verpakkingen en hoe je alle informatie kan interpreteren. Ben je op zoek naar een gezonde levensstijl en niet zo zeer een dieet, dan kan ik je hierbij helpen. Je gaat naar huis met een heleboel informatie en voorbeelden zodat je thuis onmiddellijk aan de slag kan. 

Opvolging

Elke volgende consultatie wordt uw persoonlijke evolutie geregistreerd en wordt bijgestuurd waar nodig. Ook wordt uw lichaamssamenstelling steeds gecontroleerd zodat we de vooruitgang nauwgezet kunnen opvolgen. We bekijken samen waar de moeilijkheden liggen en proberen deze samen te omzeilen om zo een gezond voedingspatroon  te integreren in je dagelijks leven. 

Prijzen

Workshop verpakkingen lezen & gezonde levensstijl : € 80 (2u)
Kennismakingsgeprek, voedingsanamnese, lichaamsanalyse en doelstelling :€ 50
Tweede consultatie, persoonlijk voedingsplan met bijhorende recepten: € 40
Vervolgconsultaties: € 35