Skincare


Huidanalyse

Huid onschendbaar?

Onze huid is één van onze grootste organen. Het is ook het eerste wat anderen zien. Iedereen wil er stralend uitzien. Maar hoe verzorg je die best en waarom? Je kan nog de duurste producten kopen, als ze niet geschikt zijn voor je huid kunnen ze meer kwaad doen dan goed.

Huidanalyse

Met behulp van een Callegari-toestel wordt o.a. vochtgehalte, talgproductie, pigmentatie, elasticiteit en zuurtegraad van uw huid bepaald. Daarnaast wordt met een camera de huid van dichtbij bestudeerd.

Met de Observ 520 is het mogelijk om de huid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. Vele huidaandoeningen worden echter pas na verloop van tijd zichtbaar en zo wordt je gemotiveerd om preventief je huid zo goed mogelijk te verzorgen. 

Met behulp van deze gegevens wordt er een aangepast verzorgingsplan voor u samengesteld. Samen overlopen we hoe je je gelaatsverzorging best uitvoert zodat je thuis onmiddelijk aan de slag kan.

Prijs

 € 40 per persoon
-          Intakegesprek
-          Complete huidanalyse
-          Persoonlijke tips
-          Stappenplan gelaatsverzorging & het praktisch uitvoeren

Korte huidanalyse (enkel Observ) : € 15 per persoon
-          Huidanalyse
-          Stappenplan gelaatsverzorging & het praktisch uitvoeren

Gelaatsverzorging 

Laat je verwennen en geniet van een gelaatsverzorging. Deze verzorging omvat oa. een gezichtsmassage, peeling en masker allemaal aangepast aan uw huidtype. 

duur:                1 uur
kostprijs:          € 35